Çakıllar Vali Kemal Katıtaş Ortaokulu


Vizyon: Çakıllar Vali Kemal Katıtaş Ortaokulu’nu; akademik, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren kurumlarımızdan biri yapmaktır.

Misyon: Okulumuzda öğrencilerimize, velilerimize ve çevremize nitelikli bir eğitim vererek; öğrencilerimizi bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • Sevgi • Saygı, karşılıklı anlayış ve ilgi göstermek • Gerektiği yerde ödül vermek, ödüllendirmede aşırıya kaçmamak, ödülün değerini yitirtmemek • Eğitimde öğrenciyi sürekli aktif pozisyonda tutmak; araştıran, deneyen, soran, sorgulayan, okuyan bireyler olmalarını sağlamak • Okul- Veli sürekli olarak diyalog ve işbirliği içinde olmak • Toplam Kaliteyi yükseltmek

Başarılar:

Saatler: 08.40 15.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda spor alanları, spor odası mevcuttur. ( Basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası )
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Fen Lab. mevcuttur.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda ortaokul ve imam hatip ortaokulu olarak iki ayrı kurum bulunmaktadır. Müdür ve müdür yardımcısı aynıdır. Öğretmenler iki okulunda derslerine girmektedirler. Şu an iki okulumuzda Ortaokulda 78 öğrenci, imam hatip Ortaokulunda 55 öğrenci, 5 kadrolu öğretmen, 2 Sözleşmeli öğretmen ve 3 idarecimiz bulunmaktadır.

Telefon - 0 (332) 825 60 10

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cakillarvalikemalkatitas.meb.k12.tr

Adres - Çakıllar Mahallesi 37651 Sokak No16 Akşehir/Konya

Öğretmen :8
Öğrenci :66
Derslik :6
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Tüm öğretmenlerimiz Akşehir ilçe merkezinde ikamet edip her gün gidiş geliş yapmaktadırlar.

Adres - Çakıllar Mahallesi 37651 Sokak No16 Akşehir/Konya

Ulaşım Ulaşım ilçe merkezinden ve Çakıllar mahallesinden kalkan minibüs ve otobüslerle sağlanmaktadır. Her yarım saatte bir ilçe merkezinden ve mahalleden araç hareket etmektedir. Yolculuk süresi en fazla yarım saattir. Okulumuza tayin isteyecek öğretmenler gönül rahatlığıyla okulumuzu ve Akşehir´i tercih edebilirler. Akşehir çevresindeki ilçelere göre daha gelişmiş bir ilçedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya iline olan uzaklığı 130 km Akşehir ilçesine olan uzaklığı 18 KM Afyon iline olan uzaklığı 116 km Isparta iline olan uzaklığı 144 km